Total de visualitzacions de pàgina:

dimecres, 15 de febrer del 2012

PRIMER ANY DE VIDA...PRIMER CONCERT

Hola, Desmuntats!

Ha passat molt de temps des de l'últim post però, per dir-ho d'alguna manera, hem preferit centrar-nos en la música!
D'ençà la tornada de vacances d'estiu - molt llunyana ja!- a Intent Desmuntat hi ha hagut molts canvis.
Som un grup que encara es busca a si mateix, en estil, en concepte i, també, en components.

El darrer tram de l'any passat encara vam gaudir de la col·laboració del Pol Bassa (ALQB) fins el concert de Fi de Temporada a Can Capgròs del 19 de Novembre 2011.
La Míriam va començar una nova etapa artística amb els companys d'Alaquieta. Es normal, ella és una rockera de cos i ànima i ALQB li dóna la canya que necessita!

Va arribar la Júlia Pardo, Passerella, capgrossa i a vegades estudiant del TCN. Com ja haureu pogut comprovar té una gran  veu i a més composa cançons i toca la guitarra "rumbera". D'ella és "Sal i llimona", estrenada al concert de Fi de Temporada.

Tot i anar curt de temps, i tot els intents del grup de trobar un/a contrabaixista  (n'hi ha tan poquets!), el Pol es va comprometre a ajudar-nos pel concert esmentat abans.
La Júlia - lletres a la vista - va anar agafant el nostre ritme i va arribar a punt pel concert.
Els altres, assaig rera assaig, vam anar millorant i compenetrant-nos més encara.

Arribat el dia, la pluja ens va obligar a improvisar un escenari a dins del local. Tot amb l'ajuda del Marc Adell, tècnic del concert. Comença la festa, estem nerviosos però amb ganes de començar i de treure'ns-ho de sobre! Després de les quaranta mil proves de so, arriba el moment esperat de la nostra estrena i per fi Intent Desmuntat es presenta en societat, i ho fem en el millor marc possible, a Can Capgròs!

Amb un repertori basat en versions de Manel, ZAZ, Anna Roig i l'Ombre de Ton Chien, The Decemberists, Els Pets... també ens arrisquem a presentar "5 de Desembre", un gran tema composat pel Xevi A. i "Sal i Llimona", de la Pardo.


Com ens trobem en un ambient casteller, també versionem l'"Aniversari" dels Manel, això sí, amb lletra "castellera".

El concert va anar prou bé -sense cap gran cagada ni tomàquets per l'aire ni res- i fins i tot ens llencem a la piscina versionant "Boig per tu" (només guitarra i veu). Estem tan contents que repetim "Je Veux" de ZAZ per tancar el concert.

Tot va anar rodat. Prou bé com a primera experiència en directe.
En vam aprendre força i creiem que ara podem enfocar els directes amb una altra visió.

Acomiadat el Pol amb honors, el grup començava un nou període per trobar un/a baixista nou/va...
(M.Cano)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada